NYHETSBREV NR 2/2022 BRF URNAN 11


Dräneringen vid Polhemsgatan 3

Dräneringen vid Polhemsgatan 3, med syfte att få bukt med fuktinträngning och översvämning, pågår för fullt och problemfritt. För närvarande pågår dräneringsarbete på baksidan av grannföreningen på Polhemsgatan 5, som bestämde sig för att anlita samma entreprenör.

Nästa steg är att färdigställa baksidan för båda fastigheterna. Därefter återstår dränering av framsidan på Polhemsgatan 3. Tidplanen är oförändrad, och arbetet väntas färdigställas innan jul. Den slutgiltiga finplaneringen av marken sker först nästa år när marken bedöms ha satt sig tillräckligt.

Container i samband med julledigheterna

Som ni märkte blev det ingen städdag på hösten i år, mest eftersom vi inte kunde hitta någon bra placering för den container som vi brukar ha för att kunna kasta skräp och löv.

Vi hoppas kunna beställa en container i samband med julledigheterna däremot, eftersom vi tror att det finns ett stort (delvis uppdämt) behov för detta.

Injustering av värmen

En stor kostnad för föreningen, som även kommer att öka under nästa år, är kostnaden för uppvärmning och varmvatten. Vi har nu justerat ner temperaturen något för uppvärmningen så att den ska ligga kring 21 grader, vilket är drygt 1 grad under tidigare värde. Varje sänkt grad beräknas vi spara 5% av kostnaden enligt Norrenergi.

Om någon av er känner att det blivit alldeles för kallt - hör av er så ska vi se vad vi kan göra.


Kontakt

Ni når oss som alltid via styrelsen@brfurnan11.se eller via vårt kontaktformulär på hemsidan. För kommunikation mellan alla boende finns vår grupp på Facebook.


Hälsningar

Takis, Arne, Charlotte, Carolina, Helena, Henrik och Per

Styrelsen i BRF Urnan 11