NYHETSBREV NR 3/2016

Till samtliga boende i BRF Urnan 11

Sammanfattning av 2016
Nu börjar 2016 lida mot sitt slut, även om vi har en månad kvar med full aktivitet i föreningen. Under 2016 har vi i styrelsen arbetat på och gjort vårt bästa för att alla skall trivas, vi har bevakat vår ekonomi, hjälpt boende med olika problem och hållit koll på alla våra anläggningar så att allt fungerar som det skall.

Många av de små incidenter som inträffat i föreningen har kommit till styrelsens kännedom tack vare att ni boende rapporterat till oss om något är fel (för kallt varmvatten, läckande hängrör, hiss som stannar, lås som krånglar mm). Dessa rapporteringar är helt nödvändiga då vare sig vi i styrelsen eller vår fasighetsskötare har möjlighet att bevaka alla delar av vår fastighet och omgivande allmäna ytor. Med detta vill vi tacka för all hjälp med att hålla vår gemensamma boendemiljö i bra skick och samtidigt uppmana till att ni fortsätter kontakta oss när något behöver åtgärdas. TACK!

 

Takbytet
Även om det har pågått en hel del underhållsaktiviteter och vanlig drift av våra anläggningar så är givetvis bytet av alla våra tak årets stora händelse. Det är, som ni alla har märkt, ett väldigt omfattande arbete med alla mått mätt. Nu när vi är närmare slutet än början på hela projektet så kan vi från styrelsen bekräfta att arbetet har gått helt enligt plan och vår externa besiktningsman kan också bekräfta det. Vi vill med detta brev också passa på att tacka er alla för ert tålamod och överseende med allt omak som detta har inneburit.

 

Urnan 11 på Facebook
Vi har skapat en sluten grupp på Facebook där vi tänkte att vi kan lägga ut lite allmän information från styrelsen bla, men där vi också tänkte att alla boende kan interagera med varandra, om man vill. Givetvis kommer all viktig information som rör alla fortfarande att anslås på anslagstavlor och via brevutskick, men den här gruppen är tänkt mer som ett medel för att få till ett ökat socialt samspel i föreningen. Den som är intresserad att vara med i gruppen kan söka upp sidan BRFUrnan11 och ansöka om att få komma med i gruppen. Detta görs enkelt med ett knapptryck. Vi provar ett tag och ser om sidan fyller den funktion som vi har tänkt, om det inte gör det som lägger vi helt enkelt ned den. Det är viktigt dock att veta att om man väljer att inte gå med i gruppen så riskerar man ändå inte att missa något väsentligt eller viktigt som gäller dig som boende.

 

Adventsfika vid granen den 4/12 kl 16:00
Söndagen den 4/12 kl 16:00 är ni alla välkomna att fira 2a advent med oss vid granen. Vi bjuder på lite glögg, julmust, pepparkakor och lussebullar.

Varmt välkomna allihop!

 

/Styrelsen BRF Urnan 11