NYHETSBREV NR 1/2024 BRF URNAN 11


Årsmöte

Snart dags för föreningens årsmöte. Anteckna den 25 april i Era kalendrar. Vi träffas i som vi gjort nu några år i Solna Folkets Hus.

Separat inbjudan kommer inom kort att delas ut till varje medlem och den innehåller alla detaljer om årsmötet.


Polhemsgatan 3

Iordningsställande av framsidan av Polhemsgatan 3 kommer att genomföras under året. De sista detaljerna på vad som kommer att göras och hur det kommer att se ut finslipas just nu. Även den s.k. brandgatan kommer att fixas till, den grävdes upp delvis under dräneringsarbetet och även fortsättningen upp förbi lekplats är dålig, asfalten har spruckit på flera ställen.


Grillning

P.g.a. röken och matoset kan det upplevas som störande av grannarna att grilla med kolgrill på balkonger och uteplatser. Det finns även en ökad brandrisk vid användning av kolgrill. Gasol eller elgrill är att föredra, om ni vill grilla med kol kan ni gärna utnyttja vår fina utegrill på innergården. Styrelsen ämnar uppdatera trivselreglerna och förbjuda användning av kolgrill på balkonger och uteplatser.


Ny lägenhet

En hyresrätt har ombildats till bostadsrätt i Polhemsgatan 3. Den är såld och de nya ägarna fick nycklar och möjlighet att flytta in i början av februari.


Innergård och trädgård

Katarina som gjort ett fantastiskt jobb med våra planteringar på innergården har inte längre möjlighet att fortsätta att underhålla och förnya.
Om det finns någon eller några, helst fler så det kan bli ett gäng, trädgårdsintresserad som bor i föreningen som känner för att ta över – tveka inte att höra av Er till styrelsen eller varför inte ta till orda på årsmötet.


Kontakt

Ni når oss som alltid via styrelsen@brfurnan11.se eller via vårt kontaktformulär på hemsidan. 

För kommunikation mellan alla boende finns vår grupp på Facebook.


Hälsningar

Takis, Arne, Charlotte, Carolina, Henrik, Per och Carl-Axel

Styrelsen i BRF Urnan 11